Matlagets främsta uppgift är att se till att alla våra kunder får mat varje dag året om. Vi lagar husmanskost med modern touch. Vi anstränger oss för att servera varierade menyer anpassade efter våra matgästers olika behov.
Våra råvaror håller hög kvalitet och hanteras med omsorg. Vi lagar maten snabbt och effektivt efter en noggrant fastställd meny. Det stora köket är har modern utrustning samt ett specialkök i ett ”kök i köket”. Där lagar vi specialkost anpassad för personer med olika allergier som till exempel gluten- laktoskänslighet.
Alla måltider är noga planerade utifrån innehåll, balans och mängd. Vi tar fram grundmenyer i en fyra veckorscykel över hela året och kunderna kan sedan beställa vilka varianter de önskar. Varje dag, både till lunch och middag finns två rätter samt ett vegetariskt alternativ att välja emellan. Vi kan laga all sorts mat!
Kött, grönsaker och fisk – allt ska var av så god kvalitet det bara är möjligt. Vi har en bra mix mellan halvfabrikat och mat lagad från grunden och försöker påverka producenterna att undvika tillsatser. Att kunna servera lokalproducerad och ekologisk mat är ett av våra viktigaste mål.