Om Matlaget

Matlaget i Gällivare AB är ett positivt och arbetsamt gäng på 26 personer, 17 kockar och kokerskor, restaurangbiträden, kostchef och annan viktig personal.

Om Matlaget

Det är en stolt personalstyrka som arbetar självständigt tillsammans  i två lag, alla med eget ansvar, på en trevlig arbetsplats som dessutom är rök- och snusfri.

Vi satsar hårt på friskvård och är måna om alla medarbetares hälsa. Ibland har vi lotterier och aktiviteter bland medarbetarna och överskottet skänker vi då alltid till Barncancerfonden.

Personalen på Matlaget
Styrelse för Matlaget i Gällivare AB:

Styrelseordförande: Joakim Nordstrand. Styrelseledamöter: Linda Sundqvist, Birgitta Heldeskog, Ove Haarala, Teija Joona. Carina Svanhem, Maj Bostedt, personalrepresentanter. Suppleanter: Göran Ström, Jenny Jänkänpää, Monika Eriksson Norberg, Stefan Perdahl, Torbjörn Sandin. Angelika Turström, Urban Johansson, personalrepresentanter.

Personal

Vd Anki Haglund och Kostchef Lena Sandberg arbetar tillsammans med kockar, kokerskor, köksbiträden och vaktmästare för att servera alla våra gäster god mat varje dag året runt.